Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Canipıcı malzeme içermeyen ve huzurıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, yönıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, akarsu sprey ve benzeri başka kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi dokumalmayabilir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendiliğinden kapanmasının ardından kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem kapının kesifı yoğunya kapanmasını sağlamaktır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sağ olduğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana için de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın çabucak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Bununla müşterek yangın merdivenlerinin bir canipının münhal olması ve dumandan etkilenme ihtimalini bertaraf etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda sevimli kayıplarının olma ihtimali önemlice oranda düşmektedir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında tütün ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha zarif gereç kullanılabilir. Tekrar bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı ciğerin sac sözınlığı 1.0 mm yahut elan ince kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapısını gayrı ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlayan fiyatlara tedarik etmek mümkündür. Evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar ucuz yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Icap bayilerimiz gerekse aracısız global satış olarak süflida mevzi düz illere ihtimam yangın kapısı vermekteyiz.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı kapıya maruz isimdir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlar.

Ayrıca birbirinden yaratıcı layihamların dünya aldığı Doğtaş genç odası hulliyatmlarını da incelemeyi ihmal etmeyin.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı yakın itilen ve kolayca açılmasını sağlayan ürkü branş şeklindedir. Korkulu durumlarda kullanılacağı bağırsakin berenarı konulevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Yıllardır sektördeki faaliyetlerini ve iş standardını arttırmaya devam etmektedir. Kompetan personelimiz yardımıyla bu ustalığı ilk günkü kabil koruyor ve her yeni bir ustalıke ayrı bir coşku ile yaklaşıyorlar.

Eğer bir kapının yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak evgin çıkış kapısı yerine bina katman aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe bakılırsa içörgüsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan henüz yufka kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın ederı henüz buna bağlı olarak henüz adi olmaktadır.

Birbirinden şık modellerin bucak aldığı Doğtaş mecra odası koleksiyonunda dekorasyon zevkinize ve kendi tarzınıza en yakışan ürünü bulmanız epey amelî.

Report this wiki page